Ansatte

Møt våre ansatte

Axel Sjöstedt

PT
Den første personlige treneren Corporis ansatte.
Han går inn i ulike treningsformer med ett mål for øyet; å lære ALT. Dermed har han inngående kunnskap innenfor Triatlon, langdistanseløp, CrossFit og gymnastikk.

I tillegg har han en lidenskapelig interesse for skadeforebygging og innlæring av kroppskontroll.

Tonje Jenssen

PT
Tonje har jobbet som PT siden 2005, og er blant de mest erfarne PT’ene i Norge med godt over 15.000 PT-timer på blokka. Hun bruker bredden i kompetansen sin i hennes tilnærming til kunder og har hjulpet hundrevis av mennesker med livsstilsendring. Hun har coachet alt fra utrente til toppidrettsutøvere, og har et verktøy for alle typer utfordringer og målsetninger. Tonje er i tillegg fokusert på det mentale aspektet ved trening.

Bachelor Anvendt Psykologi (2021)
Athlete Performance Phase 1 & 2 (2013 & 2015)
Eleiko Level 1 & Level 2 (2014)
FMS - Functional movement screening (2014)
NLP Master Practitioner (Mentaltrener) (2013)
Personlig Trener - International ACE Certified (2009)
Kostholdsveileder Elixia Eduaction (2007)
Akademiet for Personlig Trening (2005)

Teresa Ho

PT
Har tidligere jobbet som PT på Studio Jobbsprek og Gym Ila. Er bredt skolert innenfor styrketrening og har blant annet Strength Coach kurs level 1-3 gjennom Eleiko.

Med helsefaglig bakgrunn har hun også kompetanse i å bistå klienter med smertehistorikk og andre skader.

Kristine Rindal

PT og Fysioterapeut
Fysioterapeut og PT med interesse for å ivareta hele mennesket i aktivitet. Som klient av Kristine vil du oppleve helhetlig fokus innen trening.

Er også kurset i Eleiko Strength Coach og Functional Trainer.

Marja Akogland

Yogainstruktør
Marja har lang erfaring med å jobbe med mennesker som må prestere på høyt nivå og har spesialisert seg på å tilrettelegge og jobbe holistisk med konkrete tips og øvelser. Hun mener alle kan ha utbytte av å lære seg gode pusteteknikker og enkle meditasjonsøvelser for å takle hverdagen bedre.
Marja har over 25 års erfaring innen yoga og meditasjon og har jobbet ved flere av de mest anerkjente yogastudioene i Norge.
Utdannelse: Statens belletthøyskole, Yoga Alliance Teacher Training gjennom Puro yoga. Har også utdannelse innenfor IKYA Therapy og Bodywork og har jobbet som terapeut siden 2015.

Victoria Birkeland

.
(Bio kommer)

Patrick Brizzard

PT
Pat er PT med erfaring fra generell styrketrening, kampsport og basketball. Han har jobbet som trener i USA og Bergen og er nå en enormt dedikert hos oss i Corporis.

Kundene til Pat blir alltid inspirert av hans smittende entusiasme.

Tore Morten Otterstad

Fagansvarlig
Tore Morten Otterstad har vært med på utviklingen av selskapet og er faglig leder i Corporis. Med sin skyhøye kompetanse som fysioterapeut, osteopat og personlig trener styrer han Corporis sin faglige utvikling, kvalitetssikrer fagkompetansen og utarbeider vår strategi med resten av ledergruppen.

Selv så har han over 20 års fartstid i bransjen som både behandler og personlig trener og har jobbet ved flere av de mest velrennomerte sentrene i landet.

Øystein Jensen

Daglig leder
Fysioterapeut og PT som er gründer og daglig leder av Corporis.
© Copyright 2020 - Corporis AS - All Rights Reserved
Corporis AS

Widerøeveien 1

1360 Fornebu
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram