Ansatte

Møt våre ansatte

Axel Sjöstedt

PT
Den første personlige treneren Corporis ansatte.
Han går inn i ulike treningsformer med ett mål for øyet; å lære ALT. Dermed har han inngående kunnskap innenfor Triatlon, langdistanseløp, CrossFit og gymnastikk.

I tillegg har han en lidenskapelig interesse for skadeforebygging og innlæring av kroppskontroll.

Xander Bezjack

PT
Xander har en master i idrettsvitenskap og har jobbet på Olympiatoppen i Canada med ansvar i testlaboratoriet. Videre har han egen treningserfaring fra hockey og kampsport.

Som PT har han lang erfaring med rehabilitering/skadeforebygging og spisskompetanse innen styrketrening.

Teresa Ho

PT
Har tidligere jobbet som PT på Studio Jobbsprek og Gym Ila. Er bredt skolert innenfor styrketrening og har blant annet Strength Coach kurs level 1-3 gjennom Eleiko.

Med helsefaglig bakgrunn har hun også kompetanse i å bistå klienter med smertehistorikk og andre skader.

Kristine Rindal

PT og Fysioterapeut
Fysioterapeut og PT med interesse for å ivareta hele mennesket i aktivitet. Som klient av Kristine vil du oppleve helhetlig fokus innen trening.

Er også kurset i Eleiko Strength Coach og Functional Trainer.

Victor Norman

PT
PT med arbeidserfaring fra EVO som har bred idrettsbakgrunn og et brennende ønske om å å oppnå målene til klientene sine.
Han har stor erfaring og er kurset bredt innenfor fysisk aktivitet.

Tarik Hopstock

PT
Tarik er PT og har en bachelor i idrettsvitenskap. Han er profesjonell innenfor Brasiliansk JuJitsu og også instruktør for flere utøvere i sporten.

Han er liker å hjelpe mennesker til å bli glad i aktivitet og komme forbi hindringer.

Maren Nielsen Hole

PT og Fysioterapeut
PT og fysioterapeut med egen erfaring innenfor løping og styrke. Maren har stor kunnskap og utdannelse innenfor faget - noe hun trekker stor nytte av i arbeidet med kunder som ønsker en helhetlig fysikk.

Marte Tveisme

Yogainstruktør
Yogainstruktør med bred kursing innenfor grenen. Har erfaring både fra større og mindre grupper. Skaper innholdet på bakgrunn av erfaringsnivå og ønske fra deltakerne.

Ashley Elgatian

Yogainstruktør
Yogainstruktør med lang erfaring fra USA. Hun har jobbet mye med Yoga én til én og driver også et eget yogastudio i Oslo. Ashley er en stor kapasitet og er lydhør for kundens behov og ønsker for yogapraksisen.

Patrick Brizzard

PT
Pat er PT med erfaring fra generell styrketrening, kampsport og basketball. Han har jobbet som trener i USA og Bergen og er nå en enormt dedikert hos oss i Corporis.

Kundene til Pat blir alltid inspirert av hans smittende entusiasme.

Tore Morten Otterstad

Fagansvarlig
Tore Morten Otterstad har vært med på utviklingen av selskapet og er faglig leder i Corporis. Med sin skyhøye kompetanse som fysioterapeut, osteopat og personlig trener styrer han Corporis sin faglige utvikling, kvalitetssikrer fagkompetansen og utarbeider vår strategi med resten av ledergruppen.

Selv så har han over 20 års fartstid i bransjen som både behandler og personlig trener og har jobbet ved flere av de mest velrennomerte sentrene i landet.

Øystein Jensen

Daglig leder
Fysioterapeut og PT som er gründer og daglig leder av Corporis.
© Copyright 2020 - Corporis AS - All Rights Reserved
Corporis AS

Widerøeveien 1

1360 Fornebu
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram