En ny vår i en ny verden

1. april 2022

Corporis har lidd under corona-pandemien på linje med mange andre i samfunnet. Ikke bare måtte vi stenge under tiden det ble pålagt, men når vi kunne åpne så var ikke kundene våre på jobb - de var på hjemmekontor. Det har vært en to år lang ferd i sirupsføre, men nå står vi rake i ryggen på andre siden og er særdeles stolte over å ha overlevd!

Nå er det vår tid

Endelig ser vi en etterspørsel som begynner å nærme seg det enorme behovet for å ta helse og trening på alvor. Store oppdragsgivere kommer til oss med det nye arbeidslivets utfordringer og ber om støtte i arbeidet deres med å få folk tilbake på kontoret og hjelp med å redusere sykefraværet. Verden har kanskje endret seg, men mennesker har ikke det. Folk trenger ivaretagelse og det finnes knapt bedre innfallsvinkel til dette enn gjennom fysisk aktivitet.


Vi starter nå opp vårt største senter i Snarøyveien 30 med kunder som Telenor, Tietoevry, Allente og ABB.
Vi fortsetter å jobbe med Statkraft for å støtte deres ansatte på jobb.
Vi har åpnet i Sandakerveien 140 og har et strålende samarbeide med Norwegian Property som deler vår iver etter å spre forebyggende helsefokus ut i arbeidsmarkedet.
Braathen Eiendom, med deres tre signalbygg i sentrum av Oslo, vies stort fokus og skal ut med et av de mest omfattende helsekonseptene i eiendomsbransjen.

Det er fantastisk med oppbyggende og positive tider - denne bølgen skal vi sørge for at blir en ny standard!

© Copyright 2020 - Corporis AS - All Rights Reserved
Corporis AS

Dronning Eufemias gate 16, 0191 Oslo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram