En ny vår...

8. april 2020

Vi kan med stolthet erkjenne vår nye hjemmeside for åpnet!

Det føles utrolig godt - og ikke minst riktig - å kunne vise dere en side som representerer det vi i Corporis gjør og ånder for.

I disse dager så er vi alle berørt av frykt og usikkerhet, og treningsbransjen kanskje mer enn noen annen bransje. Akkurat derfor ønsker jeg å være tydelig i min tale når jeg sier at dette ikke på noen måte er slutten for bransjen, men at bransjen nå vil ha en ny utforming og "layout". Personlige tjenester, online-treningsprodukter, fjernoppfølging og hjemmetrening er stikkordene som vil ta over for tradisjonelle åpne sentere og spesielt gruppetrening.

Behandlingstjenestene våre vil åpne om et par uker og leve opp til smittevernreglementet til FHI. Dermed kan man igjen få hjelp av våre dyktige fysioterapeuter- uansett om du er privat eller forsikringskunde.

Det viktigste for oss er å formidle at vi er her for dere! Trenger dere noen tips til hjemmetrening, råd om innkjøp av hjemmetreningsutstyr eller informasjon om smittevernsregler med tanke på trening, så er det bare å sende en melding via nettsiden eller ta kontakt på telefon eller epost.

Hold dere i aktivitet og ta vare på dere selv!

Beste hilsener,

Øystein Jensen

© Copyright 2020 - Corporis AS - All Rights Reserved
Corporis AS

Dronning Eufemias gate 16, 0191 Oslo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram