Om oss:

Corporis ble startet av Øystein Jensen for å heve både trening i bedrift og treningsbransjen generelt til det nivået det fortjener.

Genuin ivaretagelse av helsen til de ansatte handler om så mye mer enn trening, og Øystein har lagt sin stolthet i å levere trening- og rehabiliteringstjenester som ikke kun er av høy kvalitet sett opp mot det å være et bedriftstilbud – det skal være det beste tilbudet å oppdrive uansett trenings- og behandlingssegment.

Corporis er mer enn bare et trening og behandling selskap. Vi har løsningen for byggeiere og arbeidsgivere som ønsker å gjøre arbeidsplassen langt mer attraktiv og effektiv ved å tilby tjenester i direkte tilknytning til arbeidsplassen.

Vårt team av erfarne personlige trenere og fysioterapeuter jobber sammen med deg for å skreddersy et program som passer for dine ansattes unike behov. Vi tror på å skape helsefremmende miljøer på arbeidsplassen, og vi har løsningene for å gjøre det en realitet.

Vi tilbyr:

Vi jobber sammen med deg for å utvikle et skreddersydd program som passer for din arbeidsplass, enten det er et kontorbygg med funksjonærer eller en industribedrift med ansatte som har hardt fysisk arbeid. 

Vårt team av profesjonelle trenere og fysioterapeuter er tilgjengelig for å gi individuell opplæring og rehabilitering, samt gruppetimer til alle typer ansatte.

For byggeiere:

Øk attraktiviteten og verdien av bygget ditt ved å inkludere et topp moderne trenings- og behandlingssenter. Vi jobber sammen med deg for å planlegge og sette opp et senter som passer perfekt for dine leietakere eller egne ansatte.

Fokus på helse og trening er også et fokus på bærekraft og miljø. Corporis velger kun leverandører som har et aktivt forhold til å redusere avtrykket sitt under produksjon og transport.

For arbeidsgivere:

Gjør arbeidsplassen din til et sted hvor ansatte trives og kan utvikle sitt potensial. Ved å tilby dine ansatte umiddelbar tilgang til trenings- og behandlingsfasiliteter, gjør du arbeidsplassen mer attraktiv både for eksisterende og fremtidige ansatte.

Behold dine ansatte og tiltrekk deg de beste ressursene ved å tilby skreddersydd trening på jobb. En investering i on-site trening er et tiltak som vil hjelpe dine ansatte med å få prioritert trening og bidra til å skape mer harmoni mellom jobb og fritid.

For ansatte:

Å ha tilgang til et treningssenter på arbeidsplassen gjør en stor forskjell for din helse og trivsel. Hos Corporis får du tilgang til et bredt utvalg av treningsmuligheter, inkludert gruppetimer og PT-timer.

Skulle du trenge behandling eller opptrening etter skade hjelper vi deg med dette også.

Kom i gang med din gratis prøvetime i dag!
Kontakt oss
  |  Compile  | 
crossmenu