PT

Vi er de første på markedet som har satt Personlig Trening på arbeidsplassen i system. Alle på bygget har tilgang til vårt profesjonelle PT-team og selvfølgelig en mulighet for gratis prøvetime.

Tilstedeværelsen vår senker terskelen for trening betraktelig og ikke minst gir det deg en fleksibilitet som er uerstattelig.

Vi lever av å få folk til målene sine gjennom tett personlig oppfølging og høy treningskompetanse, og vår erfaring strekker seg fra eliteutøvere til nybegynnere.

Fysikalsk behandling

Våre fysioterapeuter finner du i behandlingsrommet på bygget. Dersom du har akutt behov for hjelp eller trenger et lengre behandlingsforløp så er vi kontinuerlig til stede for å bistå.

Vi tar imot både privat, bedrift og forsikringskunder.

Corporis har avtale med alle forsikringsselskap.

Gruppetrening

Våre gruppetrenere leverer skreddersydde gruppetreninger for din bedrift.

Vi vet at alle er forskjellige og at alle bedrifter har ulike behov og interesser. Derfor skreddersyr vi gruppen etter deres ønsker; yoga for nybegynnere, sirkeltrening med avsluttende løpeteknikk eller rygg- og nakkerehabilitering er noen eksempler på grupper vi bygger rundt ansatte.

Corporis er vant til å skape treningsproduktene i samråd med bedriftsidrettslaget og jobber ofte i tett samarbeide opp mot ulike NM, stafetter og eventer.

Kurs

Corporis utvikler og skreddersyr ulike kurs for ansatte og leietakere i næringsbygg. Innholdet dikteres ut ifra behovet - om det være seg oppkjøring til Holmenkollstafetten eller for å få flere til å benytte seg av aktivitetstilbudet på jobb. Alle våre instruktører har høy kompetanse i sine respektive fagfelt.
Telenor Logo
Statkraft Logo
Stor Oslo Eiendom Logo
Sabrinus Gruppen Logo
ABB Logo

Corporis livsstilsnytt

Karriere

Vi trenger snart mye folk! Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert:

Karriere
Kontakt oss
  |  Compile  | 
crossmenu